Zand sculpturen

Zand sculpturen

Altijd al willen weten hoe die prachtige zandsculpturen langs de kust worden gemaakt? Leer het zelf tijdens de workshop zandsculpturen maken! Een ontzettend leuke en leerzame workshop waarbij je wordt meegenomen langs de kunst van zandsculpturen.
Tijdens de workshop zandsculpturen wordt je begeleid door een professionele zandkunstenaar, die je alles verteld over de oorsprong van zandsculpturen en de precieze werkwijze. Na een uitgebreide uitleg is het aan jullie de beurt om een originele creatie te maken. Dit doen jullie vaak in teams, tegen een ander team. Hierbij is het doel om de mooiste creatie neer te zetten!

De workshop zandsculpturen maken duurt zo’n anderhalf uur, waarna de jury tijd nodig heeft om de kunstwerken te beoordelen en bewonderen. Dan volgt er een jury oordeel en is bekend welk team het mooiste zandsculptuur heeft gemaakt

Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur
Geschikt voor: 2 - 500 personen

Prijzen*

 • Vanaf 8 personen
  €20,00 p.p.
 • Vanaf 25 personen
  €17,50 p.p.
 • Vanaf 50 personen
  €15,00 p.p.
 • Vanaf 100 personen
  €12,50 p.p.
 • Meer dan 100 personen?
  Vraag een offerte aan

*Alle prijzen zijn inclusief BTW, prijs wijzigingen voorbehouden

Voor alle strand activiteiten werkt Zeezicht samen met Flitz Events. Flitz Events is de expert als het komt op het gebied van strand activiteiten en workshops voor bedrijfsfeesten, particulieren, vrijgezellenfeesten en kinderen. Met hun unieke activiteiten, expertise, behulpzame en vooral gezellige begeleiders ervaren de gasten een geweldige dag op het strand.