Arrangementen

Op zoek naar een feest locatie?

Op zoek naar een gezellige locatie voor uw verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid? Zeezicht is de perfecte locatie hiervoor, met een gunstige liging op de boulevard van Scheveningen naast de Iconische Pier is het voor iedereen makkelijk te bereiken. Ook is onze locatie zeer geschikt voor een zakelijke afspraak met een informele sfeer. Binnen ons vaste arrangement hebben we verschillende opties beschikbaar, heeft u een eigen idee voor uw event? Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden om er een mooie dag van te maken.

Contact ons

Bedrijfsfeest en vergadering
Bedrijfsfeest en vergadering

Een geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest, zakelijke borrel of vergadering? Zeezicht is een zeer geschikte locatie voor uw zakelijke event, voor zowel grote groepen als kleine intieme groepen.

Privé en feestelijke arrangementen
Privé en feestelijke arrangementen

Iets te vieren? Dat kan bij ons, zowel binnen als buiten hebben wij genoeg plek voor uw feestelijke gelegendheid. De opties zijn eindeloos, van een luxe ontbijt tot een feestelijke borrel. Al uw wensen zijn bespreekbaar en kunnen wij uitvoeren in overleg.

Vrijgezellenfeesten
Vrijgezellenfeesten

Een vrijgezellenfeest organiseren hoeft niet moeilijk te zijn, vooral als u ervoor kiest om dit bij beachclub Zeezicht te doen. Wij zorgen voor heerlijke cocktails en gerechten, zodat u alle aandacht kan geven aan de vrijgezel van de avond. Eigen ideeën? Wij denken graag mee!

Baby shower
Baby shower

Het confetti moment zonder de rommel in uw huis? Bij Zeezicht helpen we u graag verder om uw Baby shower / Gender Reveal Party tot een succes te brengen. Voor zowel kleine als grotere groepen is beachclub Zeezicht een zeer geschikte locatie om dit moment te vieren.

Foto shoot
Foto shoot

Op zoek naar een geschikte locatie op het strand voor uw foto shoot? Zeezicht is met de centrale ligging de perfecte locatie om te dienen als productiehuis voor uw photoshoot op het strand van Scheveningen.

Sportieve arrangementen
Whiskey proeverij

Het proeven van whiskey wakkert je zintuigen aan en ontwikkelt een bepaalde waardering voor de kleine dingen in het leven. Het verschil in smaak tussen de ene en de andere whiskey is voor een leek klein, maar voor een expert juist dé reden om soms wel honderden euro's voor een bepaalde fles te betalen.

Een extra activiteit voor uw event?

Cocktail workshop
Meisjes met smaak

Meer informatie

Cocktail workshop
Cocktail workshop

Meer informatie

Foto shoot
DJ
Foto shoot
Fotograaf

Meer informatie