Op zoek naar een heerlijk gerecht?

Bent u op zoek naar een heerlijk gerecht om uw honger te stillen, Zeezicht weet hier wel raad mee. Al meer dan 40 jaar staat Zeezicht bekend om haar iconische Spareribs, verse visspecialiteiten en ook heerlijke vegetarische gerechten. Met een unieke locatie op het strand van Scheveningen geniet u nog meer terwijl u uitkijkt op de iconische pier en de prachtige Noordzee. Voor onze specialiteiten gebruikt onze Chef enkel de verste ingrediënten – op mooie zomerdagen steken wij de barbecue aan op het terras en kunt u zelfs uw eigen vis uitzoeken op onze vismarkt. Bij Zeezicht kunt u terecht voor uw ochtendkoffie met vers gebak, een heerlijke brunch onder het genot van een glas bubbles maar uiteraard ook voor een diner met zonsondergang.

Reserveer nu

Menukaart

Menukaart 2022

Menukaart 2022

Ontbijten op Scheveningen
Ontbijten op Scheveningen

Kom heerlijk ontbijten op Scheveningen, met een ontbijt op het strand kunt u uw dag niet beter beginnen. Met een vers gemalen koffie en ons Zeezicht ontbijt bent u klaar voor de dag. Naast ons ontbijt menu kunt u uiteraard ook een keuze maken uit onze belegde broodjes en tosti’s. Onze bar zorgt voor de benodigde vitamientjes en maakt uw ontbijt compleet met een versgeperste jus.

Lunchen op Scheveningen
Lunchen op Scheveningen

Lunch of een laat ontbijt? Bij ons bent u voor beide altijd welkom. Kom uw strandhonger stillen bij Zeezicht en maak een keuze uit onze uitgebreide kaart. Een luxe belegd broodje, gezonde (vegetarische) salade of liever een warme lunch? Bij Zeezicht kunt u lunchen aan de boulevard van Scheveningen terwijl u uitkijkt op de iconische Pier van Scheveningen.

Dineren op Scheveningen
Dineren op Scheveningen

Een bezoek aan Scheveningen is niet compleet zonder een diner met zonsondergang op het strand. Genieten van een verse pan mosselen terwijl uw voeten in het zand zitten en u uitkijkt op zee. U kunt genieten van uw gerecht buiten op ons (overdekte) terras, maar ook binnen hebben wij genoeg plek voor een gezellig diner op het strand. Zeezicht is dagelijks geopend tot 02.00 uur, u kunt hierdoor alle tijd nemen om nog even heerlijk na te tafelen.

Borrelen op Scheveningen
Borrelen op Scheveningen

Geen trek, maar wel zin in een verkoelend drankje? Deze kunt u bij Zeezicht bestellen terwijl u geniet van onze luxe loungebedden. Zowel op het strand als op ons terras kunt u plaatsnemen en genieten van een (alcoholvrije) cocktail. Toch wel zin in een borrelsnack? Kies dan iets lekkers uit onze borrelkaart, wij serveren onze borrelkaart tot in de late uurtjes – tot 02.00 uur!

'Iets te vieren? Reserveer bij ons!'

Wilt u een feestelijke of zakelijk diner organiseren? Zeezicht is ruim opgezet en beschikt over het grootste terras van Scheveningen, om deze reden uitermate geschikt voor grotere groepen. Uiteraard bent u ook welkom bij ons met kleinere groepen. Van het organiseren van uw verjaardag, babyshower, vrijgezellen feest of zakelijk diner. Bij Zeezicht stellen wij een geweldig menu samen om u een onvergetelijke dag te geven binnen uw budget. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag uw wensen, uiteraard bent u altijd van harte welkom om langs te komen op onze Beachclub onder het genot van een bakje koffie om uw ideeen te bespreken.

Neem contact op Bekijk onze groepsarrangementen