Welkom bij Beachclub Zeezicht

De leukste strandtent van Scheveningen vind je rechts naast De Pier van Scheveningen. Al meer dan 35 jaar aan de boulevard met de lekkerste lounge bedden om te genieten van de zon. Zeezicht mag zich een van de grootste beachclubs noemen van Scheveningen en we hebben daarom altijd wel een lekker plekje op ons zonnige (overdekte) terras maar ook heerlijke plekken binnen wanneer het weer wat minder mooi is. Tijdens ons strandseizoen organiseren we altijd iets leuks, geen dag is daarom hetzelfde bij ons op het strand. Zeezicht is goed te bereiken met het openbaar vervoer via de halte van het Kurhaus, maar ook met de auto. Parkeer daarvoor de auto bij de Parkeergarage bij de boulevard. Ons team staat klaar om u een onvergetelijke dag te geven.

Bekijk live webcam

Bekijk ons menu

Door onze uitgebreide kaart is er altijd wat wils voor iedereen, van onze beroemde spareribs tot onze verse visspecialiteiten van onze vismarkt. Door het seizoen door hebben we verschillende weekgerechten die afwisselen, onze chef kijk hiervoor naar de nieuwste trends en seizoensproducten. Al onze gerechten worden met liefde bereid en geserveerd, dat is zeker!

Bekijk het menu

Iets organiseren?

Beachclub Zeezicht heeft geen grenzen. wij kunnen uw feest of bedrijfuitje organiseren op de manier die u wilt. Klik hier en stel uw vraag of vertel uw wensen en wij maken een persoonlijk spetterend feest van.

Lees verder

Bekijk onze webcam

Is het lekker weer in Scheveningen? Kan ik een korte broek aan? Staan er mooie golven? Bekijk onze webcam en oordeel zelf!

Bekijk nu

Werken bij Zeezicht?

Op zoek naar een leuke zomerbaan? Wij zijn ieder seizoen altijd opzoek naar leuke mensen voor in de bediening, keuken en achter de bar. Hiervoor zijn we opzoek naar flexibele werknemers met liefde voor de horeca en het strand.

Join our team

Onze beach toppers, kom jij ons versterken?

Zeezicht topper 1

bar toppers

Zeezicht topper 2

cocktail shakers

Zeezicht topper 3

bediening

Zeezicht topper 4

managers

Zeezicht topper 5

chefs

Zeezicht topper 6

hosts