Vergaderen op het strand

Unieke vergaderarrangementen

Op zoek naar een inspirerende locatie voor uw vergadering? Ontdek de unieke vergaderarrangementen aan het strand bij Zeezicht. Of u nu een kleine vergadering organiseert of een groter zakelijk evenement plant, wij hebben de perfecte ruimte voor elke zakelijke groep. Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met moderne voorzieningen, zoals een HD presentatiescherm. Bovendien ontzorgen we u volledig op het gebied van catering, zodat u zich kunt focussen op uw bijeenkomst en uw gasten.

Vraag offerte aanMail ons

Wat kan Zeezicht uw bedrijf bieden

 • Privé vergaderruimte aan het strand
 • Afgesloten ruimte
 • HD presentatie scherm
 • Gratis WiFi
 • Ontbijt, lunch en/of diner mogelijkheden
 • Mogelijk tot wel 200 personen
foto 1
Foto 6

Vergader tot wel 200 personen

 • Ruime theateropstelling mogelijk
 • Vergaderen voor grote groepen
 • Overdekt in ons binnen restaurant
 • HD presentatie scherm & microfoon
 • Aansluitende ontbijt, lunch en/of diner mogelijkheden
Foto 7
Foto 8

Deze bedrijven gingen u voor!

De Haagse Hoge School

Gemeente Den Haag

Rijksoverheid

Nationale Nederlanden

Loyens & Loeff

Veel gestelde vragen

Onze standaard vergaderruimtes is geschikt voor maximaal 25 personen, echter kunnen we met aanpassingen in ons restaurant een vergaderruimte creeeren tot wel 200 personen. De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons, het beste is om hiervoor langs te komen voor een locatie bezoek. Daarnaast hebben we ook verschillende ruimtes beschikbaar voor break-out sessies.

We hebben verschillende opties voor ieder zijn wens, zo zijn er vergaderarrangementen met onbeperkt koffie/thee/water en een bite maar hebben we ook een optie met lunch. Daarnaast mag u als gast van de beachclub gebruikmaken van de faciliteiten, extra middelen zoals een presentatie scherm, laptop, whiteboard o.i.d. zijn apart af te nemen.

Ja, deze zijn aanwezig en zijn tegen een vergoeding in te huren.

Als restaurant kunnen we uw groep volledig verzorgen op het gebied van food & beverage. Zo kunnen we een ontbijt, lunch en / of diner verzorgen. Dit kan a la carte of in de vorm van een buffet. Op uw wens kan dit tijdens de vergadering geserveerd worden maar kunnen we ook een tafel klaar maken uit de vergaderzaal, zowel binnen of buiten op ons terras.

Een offerte kan gemakkelijk aangevraagd worden via onze offerte tool. U ontvangt antwoord binnen een dag.

Vraag offerte aan

De Interparking Boulevard parkeergarage zit op een steenworp afstand van onze beachclub, reserveer van te voren en krijg 10% korting met de code ZEEZICHT10.

Reserveren

Jazeker, we werken voor teambuilding en strand activiteiten samen met FLITZ events. Bekijk het aanbod op onze arrangementen pagina:

Arrangementen

Zeezicht is dagelijks geopend van 10.00 tot 02.00 uur, uiteraard kunnen we eerder open in overleg voor uw vergadering.

Scheveningen als badplaats verschillende hotels welke zeer geschikt zijn voor zakelijke overnachtingen. De beste hotels in de buurt van Zeezicht zijn: Grand Hotel Amrath Kurhaus, Carlton Beach Hotel en Bilderberg Europa Hotel, allen op minder dan 5 minuten loopafstand.

Reservering zijn kosteloos te annuleren een week voor het event, onze voorwaarden zijn hier te lezen.

Algemene voorwaarden