Sieraden maken workshop

Sieraden maken workshop

Altijd al je eigen sieraden willen maken? Dat kan in de gezellige workshop sieraden maken. Je eigen creaties maken met verschillende soorten kralen, bedeltjes, parels en steentjes. In de workshop kan je zelf opgeven wat je wilt maken. Denk aan een ketting, armband of tal van andere leuke sieraden.

Je hebt een grote keuze uit verschillende kralen in verschillende vormen en kleuren om je eigen unieke ketting te maken. De prijzen zijn altijd all-in, dus je kunt voor een vaste prijs maken wat je maar wilt. Aan het eind van de workshop wordt aan de draad het slotje bevestigd, zodat je nog lang plezier hebt van een zelf uniek gemaakt sieraad.

Hoe ziet de sieraden workshop eruit?

Bij de workshops wordt je ontvangen door onze begeleider, die jullie eerst uitlegt wat de bedoeling is. Hij of zij legt jullie alles uit over het maken van de sieraden, en de eindeloze mogelijkheden om je creativiteit te laten spreken. Daarna is het aan jullie om de mooiste sieraden te maken, voor elkaar of natuurlijk voor jezelf.

Tijdens de workshop sieraden maken werken we meestal met zilveren en diverse kleurrijke kraaltjes. Op verzoek kun je natuurlijk altijd je eigen goud, zilver, kralen of andere accessoires meebrengen. Zo maak je per persoon een mooi sieraad, zoals een mooie ring, vriendschapsring, sleutelhanger of andere sieraden geheel naar wens.

Tijdsduur: 1,5 uur
Geschikt voor: 10 - 30 personen

Prijzen*

  • Vanaf 8 personen
    €27,50 p.p.
  • Vanaf 20 personen
    €25,00 p.p.
  • Meer dan 100 personen?
    Vraag een offerte aan

*Alle prijzen zijn inclusief BTW, prijs wijzigingen voorbehouden

Voor alle strand activiteiten werkt Zeezicht samen met Flitz Events. Flitz Events is de expert als het komt op het gebied van strand activiteiten en workshops voor bedrijfsfeesten, particulieren, vrijgezellenfeesten en kinderen. Met hun unieke activiteiten, expertise, behulpzame en vooral gezellige begeleiders ervaren de gasten een geweldige dag op het strand.