Raften

Raften

Trotseer de golven tijdens branding raften in Scheveningen bij Zeezicht. Branding raften is een coast-raft is een rubberboot met plaats voor maximaal 12 personen per boot. Bent u met een grotere groep, dan zullen we meerdere boten raften.

Om door de branding te komen moet je als team samenwerken: tegelijk peddelen, tempo maken én sturen. Alleen dan lukt het om er door de golven te komen en terug te surfen. Trotseer de Hollandse kust. Nog leuker is het om een branding raft wedstrijd te houden.

Met meerdere teams tegelijk, rennend vanaf het strand, op volle snelheid de zee in. Tempo, ritme, knallen door de branding, het gevecht om de boei, terug surfen naar de koppositie, en dan de finish…

De perfecte uitdaging: welke vrienden, collega’s of klanten werken het beste samen?

Tijdsduur: 2 uur
Geschikt voor: 6 - 50 personen

Prijzen*

  • Vanaf 8 personen
    €35,00 p.p.
  • Vanaf 12 personen
    €30,00 p.p.
  • Vanaf 50 personen
    €25,00 p.p.

*Alle prijzen zijn inclusief BTW, prijs wijzigingen voorbehouden

Voor alle strand activiteiten werkt Zeezicht samen met Flitz Events. Flitz Events is de expert als het komt op het gebied van strand activiteiten en workshops voor bedrijfsfeesten, particulieren, vrijgezellenfeesten en kinderen. Met hun unieke activiteiten, expertise, behulpzame en vooral gezellige begeleiders ervaren de gasten een geweldige dag op het strand.