Powerkiten

Powerkiten op het strand

Kies voor powerkiten op het strand van Scheveningen voor het ultieme dagje uitwaaien. Deze activiteit is geschikt voor iedereen die houd van strand en wind. Er wordt gebruik gemaakt van Nasawings en matrassen in alle soorten en maten. Het team van Flitz Events leert je hoe je de vliegers moet besturen en daarbij ook leuke trucjes! Binnen deze activiteit van +/- 2 uur leer je hoe je een powerkite moet besturen, van kleine vliegers voor ontspanning tot grote voor extreme krachten van de wind.

Maar bij vliegeren daar blijft het niet bij! Maak een sprong met de powerkite en laat je meevliegen door de wind. Of doe een competitie met je collega en laat je meeslepen door het zand. Of test je techniek met verschillende spelvormen.

Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur
Geschikt voor: 2 - 500 personen

Prijzen*

 • Vanaf 10 personen
  €22,50 p.p.
 • Vanaf 25 personen
  €20,00 p.p.
 • Vanaf 50 personen
  €17,50 p.p.
 • Vanaf 100 personen
  €15,00 p.p.
 • Meer dan 100 personen?
  Vraag een offerte aan

*Alle prijzen zijn inclusief BTW, prijs wijzigingen voorbehouden

Voor alle strand activiteiten werkt Zeezicht samen met Flitz Events. Flitz Events is de expert als het komt op het gebied van strand activiteiten en workshops voor bedrijfsfeesten, particulieren, vrijgezellenfeesten en kinderen. Met hun unieke activiteiten, expertise, behulpzame en vooral gezellige begeleiders ervaren de gasten een geweldige dag op het strand.