Graffiti Workshop

Graffiti Workshop

Wees een echte graffiti artiest en laad je creativiteit op de vrije loop. Tijdens de workshop graffiti spuiten maak je de mooiste kunstwerken, dit is zeker het meest creatiefste uitje van het moment!

Voordat je begint met het echte werk, ga je eerst een schets maken. Hierbij wordt je begeleid door een professionele kunstenaar. Deze legt je de basis tips en tricks uit, en hierdoor zul je gemakkelijk jouw schets om kunnen zetten naar een echt graffiti ontwerp. Binnen 2 uur wordt je getransformeerd in een echte graffiti artiest en zul je versteld staan van je eind resultaat.

Na afloop mag je jouw kunstwerk mee naar huis nemen. Je kan er ook voor kiezen om met z’n allen te werken aan een groot kunstwerk en deze na afloop op kantoor te hangen. Een prachtige herinnering aan deze team building dag.

Maak samen met je familie, vrienden of collega’s als echte professional prachtige wandtekeningen en unieke kunstwerken.

Tijdsduur: 1 uur
Geschikt voor: 5 - 1000 personen

Prijzen*

 • Vanaf 10 personen
  €30,00 p.p.
 • Vanaf 25 personen
  €27,50 p.p.
 • Vanaf 50 personen
  €25,00 p.p.
 • Meer dan 100 personen?
  Vraag een offerte aan

*Alle prijzen zijn inclusief BTW, prijs wijzigingen voorbehouden

Voor alle strand activiteiten werkt Zeezicht samen met Flitz Events. Flitz Events is de expert als het komt op het gebied van strand activiteiten en workshops voor bedrijfsfeesten, particulieren, vrijgezellenfeesten en kinderen. Met hun unieke activiteiten, expertise, behulpzame en vooral gezellige begeleiders ervaren de gasten een geweldige dag op het strand.