Golf surfen

Golfsurfen

Opzoek naar een sportieve water activiteit? Dan is golf surfen de perfecte keuze!

Op de Noordzee leer je het golfsurfen onder begeleiding van ervaren instructeurs die zelf al vele jaren wedstrijdervaring hebben en dus weten waar ze het over hebben.

Aan het begin van de les krijg je aan land instructies over het staan en bewegen op je board. Vervolgens duik je met een kleine groep het water in. Nu is het de kunst om één te worden met je board en weerstand te bieden aan de onevenwichtigheid. Maar onthoud: het is vallen en opstaan, net zolang totdat je door het water glijdt. Wanneer dit lukt zul je merken hoe ontzettend leuk is om te golfsurfen op de golven van de zee in Scheveningen.

Doordat de instructeur alle aandacht voor jou heeft tijdens deze les, zul je al snel merken of golfsurfen jouw favoriete sport gaat worden. Als je eenmaal de beginselen kent, is het oefenen geblazen, totdat jij alle golven kunt trotseren. De gecertificeerde instructeurs leren je goed surfen onder verschillende weersomstandigheden. Samen met andere surfers zul je de liefde voor de zee leren kennen.

Tijdsduur: 1,5 uur
Geschikt voor: 10 - 150 personen

Prijzen*

 • Vanaf 8 personen
  €27,50 p.p.
 • Vanaf 20 personen
  €25,00 p.p.
 • Vanaf 50 personen
  €12,50 p.p.
 • Vanaf 100 personen
  €15,00 p.p.
 • Meer dan 100 personen?
  Vraag een offerte aan

*Alle prijzen zijn inclusief BTW, prijs wijzigingen voorbehouden

Voor alle strand activiteiten werkt Zeezicht samen met Flitz Events. Flitz Events is de expert als het komt op het gebied van strand activiteiten en workshops voor bedrijfsfeesten, particulieren, vrijgezellenfeesten en kinderen. Met hun unieke activiteiten, expertise, behulpzame en vooral gezellige begeleiders ervaren de gasten een geweldige dag op het strand.