Bubble voetbal

Bubble voetbal

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver met het hilarische spel Bubble voetbal!

Bubble voetbal is een spectaculaire variant van voetbal, waarbij de spelers zichzelf in een opgeblazen bal heffen. Dit pak dient als bescherming, maar ook als wapen. Hiermee kan door spelers de gekste capriolen worden uitgehaald. Dit zorgt voor een spectaculaire ervaring waarbij de spelers over het veld zullen rollen. Het is fantastisch om te doen, maar ook hilarisch om te zien. Het is een fysieke en mentale veldslag wat fantastisch zal werken op de lachspieren. Dus durven jullie deze uitdaging aan?!

Twee of meerdere teams nemen het tegen elkaar op, maar bij Bubble voetbal is alles toegestaan!

Maak het je tegenstander zo moeilijk mogelijk door ze uit het veld te beuken, over de kop te stoten en door de lucht te laten vliegen. Niet alleen de bal is het doelwit, maar ook de tegenstander. Lukt het jou om de bal te veroveren? Of beter nog: lukt het je om overeind te blijven staan? Bubble voetbal is het ideale, meest hilarische spel voor een bedrijfsuitje, familie, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Met Bubble Voetbal op het programma weet je zeker dat het een hilarische en tevens originele middag wordt!

Tijdsduur: 1 uur
Geschikt voor: 8 - 100 personen

Prijzen*

 • Vanaf 10 personen
  €22,50 p.p.
 • Vanaf 25 personen
  €20,00 p.p.
 • Vanaf 50 personen
  €17,50 p.p.
 • Vanaf 100 personen
  €15,00 p.p.
 • Meer dan 100 personen?
  Vraag een offerte aan

*Alle prijzen zijn inclusief BTW, prijs wijzigingen voorbehouden

Voor alle strand activiteiten werkt Zeezicht samen met Flitz Events. Flitz Events is de expert als het komt op het gebied van strand activiteiten en workshops voor bedrijfsfeesten, particulieren, vrijgezellenfeesten en kinderen. Met hun unieke activiteiten, expertise, behulpzame en vooral gezellige begeleiders ervaren de gasten een geweldige dag op het strand.