Baby Shower op het strand

Baby Shower

Op zoek naar de perfecte locatie voor een gezellige en zorgeloze baby shower? Bij ons aan het prachtige strand van Scheveningen zit je altijd goed! Wij bieden complete baby shower arrangementen die alles bevatten wat je nodig hebt voor een feestelijke en ontspannen viering.

Vraag offerte aanMail ons

Waarom kiezen voor Zeezicht?

  • Prachtige locatie aan zee
  • Geschikt voor zowel intieme als grote groepen
  • Volledig verzorgd eten en drinken
  • Leuke activiteit: baby rompers verven
foto 2
Foto 6

Sip and Paint – Baby Shower Edition!

Maak de baby shower nog specialer met onze Sip and Paint activiteit. Terwijl u geniet van de brunch, kunt u samen met uw gasten creatief aan de slag door schattige babyrompertjes te verven. Een leuke en blijvende herinnering aan deze bijzondere dag. Na afloop mogen de baby rompers meegenomen worden.

Geniet van onze luxe brunchplank tijdens de baby shower

Onze brunchplank is heerlijk om te delen en bestaat uit verschillende hartige en zoete items. Waaronder heerlijke kazen, fijne vleeswaren, mini quiches, versgebakken broodjes, brownies en cheesecake zoetigheden. Kom naar Beachclub Zeezicht en maak je baby shower compleet met deze smakelijke verwennerij!

foto 12

Veel gestelde vragen

Wij kunnen een baby shower al organiseren vanaf 4 personen tot wel 50 personen. Voor grotere groepen is tijdig reserveren noodzakelijk, minimaal 3 weken van tevoren.

Ja, dat is mogelijk. Wij kunnen ook tegen een extra tarief de versiering voor je ophangen. Houd er rekening mee dat confetti niet is toegestaan.

Voor baby showers en gender reveal party’s maken we een uitzondering en is het toegestaan om een eigen taart mee te brengen. Wel moet er een arrangement vooraf afgenomen worden.

De Interparking Boulevard parkeergarage bevindt zich op een steenworp afstand van onze beachclub.

Ja, de baby shower kan onder alle weersomstandigheden doorgaan. Wij beschikken over een verwarmd en overdekt binnenrestaurant.

De kosten variëren afhankelijk van het arrangement dat je kiest. Voor meer details over de prijzen en wat is inbegrepen, kun je het beste onze offerte aanvraag tool gebruiken. Hiermee stel je gemakkelijk jouw arrangement samen.

We raden aan om minimaal 2 weken van tevoren te reserveren, als je speciale wensen hebt is eerder beter.

Ja, we houden graag rekening met speciale dieetwensen. Laat ons dit van tevoren weten, zodat we de nodige aanpassingen kunnen maken.

De standaardduur van een baby shower arrangement is 2,5 uur - het kan korter zijn en of wat uitlopen. Jullie zijn uiteraard welkom om langer te blijven zitten.

Absoluut! We bieden verschillende leuke activiteiten zoals baby rompertjes verven. Daarnaast hebben we ook een Photo Booth tot onze beschikking. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en we bespreken graag de mogelijkheden.

Annulerings- en wijzigingsvoorwaarden zijn van toepassing. De baby shower verplaatsen naar een andere data is geen probleem in overleg.

Ja, het is mogelijk om een privégedeelte te reserveren, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Ja, we vragen om een aanbetaling om je reservering te bevestigen. Het bedrag en de voorwaarden zullen worden besproken tijdens het boekingsproces.

Nee, er geldt geen minimale besteding. Wel een minimale afname van tenminste 1 arrangement. (Baby shower brunch of baby shower sip and paint met brunch)