Archery Tag

Archery tag op het strand van Scheveningen

Altijd al de Robin Hood willen zijn van de Lage landen? Dit kan nu pak een pijl en boog en ga lekker aan de slag!

Ga gezellig boogschieten op het strand van Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland en op locatie. Ga met je vrienden, familie of collega’s de strijd met elkaar aan, gewapend met pijl en boog sluip je zo stil mogelijk op je tegenstander af….. Ben je in shooting range, schiet en schakel je tegenstanders uit!

Wat is Archery tag nou precies?

Shoot out of archery tag is een mix tussen paintball en trefball. De pijl bestaat uit een zacht kussen ook wel LARP pijlen genoemd, hierdoor kan je zonder echte schade aan elkaar te richten toch voor een echte Robin Hood spelen.

Samenwerken staat voorop bij archery tag, probeer samen met je team alle doelen zo snel mogelijk om te schieten zonder geraakt te worden door je tegenstander! Schiet jij met je team alle doelen om? Dan winnen jullie de Archery tag! Archery Tag is de ultieme boogschiet activiteit voor jong en oud. Strijd in teams tegen elkaar op Scheveningen terwijl je samenwerkt en strategieën bedenkt. Begeleid door professionele instructeurs en met speciaal ontworpen pijlen die geen pijn doen.

Tijdsduur: 1,5 uur
Geschikt voor: 8 - 100 personen

Prijzen*

 • Vanaf 10 personen
  €22,50 p.p.
 • Vanaf 25 personen
  €20,00 p.p.
 • Vanaf 50 personen
  €17,50 p.p.
 • Vanaf 100 personen
  €15,00 p.p.
 • Meer dan 100 personen?
  Vraag een offerte aan

*Alle prijzen zijn inclusief BTW, prijs wijzigingen voorbehouden

Voor alle strand activiteiten werkt Zeezicht samen met Flitz Events. Flitz Events is de expert als het komt op het gebied van strand activiteiten en workshops voor bedrijfsfeesten, particulieren, vrijgezellenfeesten en kinderen. Met hun unieke activiteiten, expertise, behulpzame en vooral gezellige begeleiders ervaren de gasten een geweldige dag op het strand.