2 maart 2024

De Magie van het Opbouwen van Zeezicht op Scheveningen - Dag 2

Toen de zon langzaam opkwam, begonnen we vol energie aan de klus van de dag: het opbouwen van ons binnenrestaurant, de kloppende hartslag van Zeezicht. Het begon allemaal met het uitladen van de containers, vol met stukjes die samen onze geliefde strandtent vormen. Het voelde als het oplossen van een gigantische legpuzzel, waarbij elk stukje perfect op zijn plaats moest vallen. Het team focust zich eerst op het bouwen van de muren en daarna kon het dak langzaam maar zeker omhoog getild worden door een indrukwekkende kraan.

Terwijl het ene team de tent vormgaf, was de andere helft druk bezig met het creëren van een solide basis: de vloer. Met millimeterprecisie werden stalen frames gelegd, waardoor ons terras iets hoger kwam te liggen. Hierdoor kunnen onze gasten zelfs bij minder mooi weer genieten op het terras, zonder bang te hoeven zijn voor natte voeten.

Maar er was meer dan alleen het bouwen van de fysieke structuur van Zeezicht. We wilden er zeker van zijn dat onze geliefde strandtent er piekfijn uitziet voor het komende seizoen. Daarom was het ook tijd om wat liefdevolle aandacht te schenken aan ons interieur. Met kwasten in de hand gaven we onze zaak een nieuw laagje verf, zodat we er weer helemaal fris en nieuw uitzien voor onze gasten.

Met elke penseelstreek en elke bout die werd vastgedraaid, voelden we de opwinding groeien. Onze strandtent begon steeds meer vorm te krijgen, klaar om de zomerse avonturen en heerlijke herinneringen te omarmen die voor ons liggen.

Blijf op de hoogte voor meer updates terwijl we ons voorbereiden op een onvergetelijk seizoen bij Zeezicht op Scheveningen!

De Magie van het Opbouwen van Zeezicht op Scheveningen - Dag 2
De Magie van het Opbouwen van Zeezicht op Scheveningen - Dag 2 1
De Magie van het Opbouwen van Zeezicht op Scheveningen - Dag 2 2

Recente berichten

12 juli | Drag Bingo bij Beachclub Zeezicht!
9 mei 2024

12 juli | Drag Bingo bij Beachclub Zeezicht!

Geniet van 3 rondes bingo en een fantastische show door Stevie Stunner & Miss Cartier!
Bekijken
GRATIS | Pizza Club Limoncello Party
7 mei 2024

GRATIS | Pizza Club Limoncello Party

Gratis toegang | zaterdag 25 mei | 16.00 uur
Bekijken
Theater menu | Disney Frozen de musical
22 april 2024

Theater menu | Disney Frozen de musical

Geniet vanaf 31 mei van ons speciale theatermenu op doordeweekse dagen voor €25,- per persoon
Bekijken