3 maart 2024

Dag 3 van het opbouwen van Zeezicht: Verf, Parasols en Windschotten!

Het verfteam begon vandaag weer vol enthousiasme, met precisie en toewijding werd elke hoek en elk oppervlak voorzien van een fris likje verf. Want bij Zeezicht geloven we dat een nieuw seizoen ook vraagt om een frisse uitstraling! Naast onze standaard blauw / grijze kleuren was er dit jaar ook ruimte voor een roze touch! Onze mancave kreeg namelijk een zachte kleur, het plafond werd geverfd in oud roze!

Terwijl het verfteam zich uitleefde, was een ander deel van ons team druk in de weer met onze zware, maar oh zo belangrijke parasols. Deze reusachtige parasols zijn een essentieel onderdeel van ons terras en het opzetten ervan is een ware krachtinspanning. Met minimaal acht mensen per parasol werden ze zorgvuldig gemonteerd in de speciaal op maat gemaakte frames. Eenmaal op hun plek gebracht, werden ze met precisie vastgezet en voorzien van verlichting. En laten we niet vergeten het doek strak te spannen, wat een klus!

Terwijl de parasols werden opgezet, werkten anderen aan de windschotten, die binnenkort zorgen voor een heerlijk beschutte plek op ons terras. Elk windschot werd nauwkeurig gemonteerd, want zelfs een paar centimeter verschil kan het verschil maken. Wanneer het niet goed staat kunnen namelijk de parasollen niet meer open, en 's avond houd dat je warmer en uit de wind.

Met elke draai van de kwast en elke bout die werd vastgedraaid, voelden we de opwinding groeien. De contouren van Zeezicht begonnen steeds meer vorm te krijgen, klaar om gasten te verwelkomen voor een nieuw seizoen vol zon, zee en zaligheid.

Blijf op de hoogte voor meer updates terwijl we ons voorbereiden op een onvergetelijk seizoen bij Zeezicht op Scheveningen!

Dag 3 van het opbouwen van Zeezicht: Verf, Parasols en Windschotten!
Dag 3 van het opbouwen van Zeezicht: Verf, Parasols en Windschotten! 1
Dag 3 van het opbouwen van Zeezicht: Verf, Parasols en Windschotten! 2

Recente berichten

12 juli | Drag Bingo bij Beachclub Zeezicht!
9 mei 2024

12 juli | Drag Bingo bij Beachclub Zeezicht!

Geniet van 3 rondes bingo en een fantastische show door Stevie Stunner & Miss Cartier!
Bekijken
GRATIS | Pizza Club Limoncello Party
7 mei 2024

GRATIS | Pizza Club Limoncello Party

Gratis toegang | zaterdag 25 mei | 16.00 uur
Bekijken
Theater menu | Disney Frozen de musical
22 april 2024

Theater menu | Disney Frozen de musical

Geniet vanaf 31 mei van ons speciale theatermenu op doordeweekse dagen voor €25,- per persoon
Bekijken