Beach clean up met TrashUre Hunt

Beach clean up met TrashUre Hunt

Op zoek naar een verantwoordelijk en educatief avontuur? Tijdens deze dag ga je in groepjes met elkaar in competitie wie het meeste zwerfafval van het strand kan verzamelen. Samen met TrashUre Hunt maak je het strand van Scheveningen een stukje schoner en mooier.

TrashUre Hunt brengt milieuproblemen op een toegankelijke, effectieve en ludieke manier onder de aandacht. In uiteenlopende spelvormen wordt met groepen kinderen, tieners en volwassenen op zwerfafval gejaagd. Daarnaast is deze activiteit ook geschikt voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren. Zo kunnen er naast de activiteiten ook lezingen en workshops gegeven worden.

Het programma ziet er als volgt uit:

2 of 1 uur durend programma:

  • Introductie TrashUre Hunt & aandacht voor de gevolgen van zwerfafval
  • Groep wordt vervolgens verdeeld in groepjes van 5 personen. Iedere groep krijgt een eigen tas, daarin gaan de deelnemers schatten verzamelen en de strijd aan met elkaar. De score kan bijgehouden worden aan de hand van een score formulier of kan er gekozen worden om alle schatten te wegen aan het einde.
  • Score bekijken en winnaar bekend maken. Daarnaast worden alle gekke en vieze items besproken die gevonden zijn op het strand.

Nog niet genoeg gehad? Breid dan de TrashUre Hunt uit met het volgende:

Artmaking

De groep gaat hierbij een kunstwerk maken op een paneel van de gevonden schatten. Dit paneel kan na afloop meegenomen worden door de groep.

Exclusief

Pop up art

Ter plekke wordt een schat gemaakt van de gevonden schatten. Na afloop gaat de art/trash weer in de tas en zal een groot deel van het afval in de (juiste) prullenbakken verdwijnen. Sorteren van het afval, wordt door de deelnemers zelf gedaan.

Exclusief

Vrij knutselen

Hierbij wordt de creativiteit van de groep op de proef gesteld en gaan ze zelf aan de slag met de gevonden items. Wat kan je bijvoorbeeld maken van een cola blikje, een haar elastiekje en pizza doos? De mogelijkheden zijn eindeloos en de creaties zijn verrassend!

Exclusief

TrashUre standbeeld

Een kunstwerk van het bedrijfslogo gemaakt van afval? Dat kan! Vooraf wordt een figuur doorgegeven en deze zal de groep versieren met het zwerfafval.

Exclusief

Prijzen* van de TrashUre Hunt:

  • €198,- voor een TrashUre Hunt van 2 uur voor 10 personen
    voor elk extra persoon wordt €12,80 gerekend
  • €237,50- voor een TrashUre Hunt + art making van 2,5 uur voor 10 personen
    voor elk extra persoon wordt €15,00 gerekend
  • €33,50 per paneel voor art making

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8